Grafische Tafel

Locatie: Valkenberg park in Breda (op de plek van het tijdelijke Topolis)

Tijdstip: 12.00 tot 14.00 uur
Organisatie: Graphic Design Festival Breda en COLIN
Meters: 14
Mensen: 29

Aanleiding: COLIN: Creative Organisations Linked In Network. Deze organisatie brengt creatieve bedrijven uit Breda en Tilburg met elkaar in contact. Het Graphic Design Festival Breda (www.graphicdesignfestival.nlbrengt veel grafische creativiteit voor het voetlicht, nationaal en internationaal. Zij hebben het initiatief genomen om deze genoeglijke en heerlijke buitenlunch te organiseren om een aantal creatieve bedrijven elkaar te laten ontmoeten.

Er waren vertegenwoordigers van de grotere bedrijven zoals van Canon uit Oosterhout, maar ook kleinere zoals B-in-Motion die onder andere de zeer succesvolle Cultuurnacht van Breda organiseert en upcoming grafische ontwerpers als Yurr Rozenberg. Alles in een heel relaxte sfeer in de zon in het prachtige groen van het Valkenberg. Onder het geklater van de grote fontein werd in een ontspannen sfeer genetwerkt, gebuurt, gevoetbald en vooral heel lekker gegeten.

Overigens speelde twitter nog een mooie rol hierin. Op de account @samenaantafel lazen twee Bredase ontwerpers van Buro Fleur dat deze tafel in voorbereiding was. Ze sprongen op de fiets en kwamen mee lunchen.

Foto's: Joyce van Belkom

 

 

 

Tijdstip: 12.00 tot 14.00 uur
Organisatie: Graphic Design Festival Breda en COLIN
Meters: 14
Mensen: 2

Colin