Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard serveert van 6 t/m 15 augustus 2010 opnieuw de uitdagende wereld van (heel) dichtbij en (veel) verderop tijdens tien dagen grensverleggende, kunstzinnige ontdekkingsreizen door de verbeelding.

Theaterfestival Boulevard is hét zomertheaterfestival van het zuiden, dé toegankelijke ontmoetingsplek voor een groot en kleurrijk publiek van stadsbewoners en passanten, kunstenaars, liefhebbers, professionals uit de culturele wereld en uit het bedrijfsleven.

Met een internationale programmering vol inspirerende, toonaangevende (locatie)theater- en dansvoorstellingen, concerten, talkshows en workshops. Door ambitieuze makers, geëngageerde gezelschappen en getalenteerde nieuwkomers. Van ver en dichtbij.

Met in 2010 zo'n 60 verschillende programmaonderdelen. Meer dan 30 theater-, dans en muziekproducties spelen op locaties en op podia in de stad en zo'n 25 kleinere theatervoorstellingen en concerten vinden plaats op het bruisende festivalplein, midden in de historische, sfeervolle Bossche binnenstad. 

Theaterfestival Boulevard

Facts

Gemeente:
s-Hertogenbosch
Datum:
6 March 2010
Cultuurmakelaar:
Geert Lenders