iamoneworld

In juli begint Ingrid van den Boogaard aan haar reis door de wereld in een zonnemobiel. Tijdens deze reis onderzoekt zij voor 2018Brabant de Kunst van het Samen Leven. Het project iamoneworld (I am one world) is ontstaan in een droom van Ingrid van den Boogaard en wordt nu werkelijkheid.

Het doel van haar reis is om mensen te inspireren en het besef van eenheid te vergroten. Dit doet zij door middel van het delen van een creatieve, duurzame en avontuurlijke reis in een voertuig op zonne-energie.

Route

Er is voor vertrek een route uitgestippeld, afgestemd op de jaargetijden in diverse landen. Deze route kan onderweg nog aangepast worden aan de (politieke) situatie in de landen. Aangezien bij deze reis de weg het doel is, luidt het belangrijkste motto: Pluk de dag! De proefritten en Prelude die vooraf plaatsvinden, maken daarom natuurlijk ook deel uit van het project. De reis begint in Brabant, om vervolgens op verkenning te gaan door Europa en daarbuiten.

Inspriratie

Een belangrijk doel van iamoneworld is om mensen te inspireren. Inspireren om je hart te volgen. Inspireren om je te realiseren dat alles een is. Inspireren om te worden wie je bent. iamoneworld deelt deze inspiratie via fotografie, video, muziek, weblog, eZine, presentaties en een rijk gebruik van social media.

Volg Ingrids reis

Facts

Gemeente:
Brabant
Datum:
14 June 2010
Cultuurmakelaar:
Geert Lenders