Overzicht labelprojecten

De eerste stappen op weg naar 2018Brabant zijn al gezet met een aantal projecten. Deze projecten worden met een opdracht van 2018Brabant aangemoedigd uit te groeien tot een Europees niveau. (Hink-Stap-Sprong-methode)

 • Van Gogh 'pelgrimage'

  Van Gogh Pelgrimage

  De Brabantse gemeenten Zundert, Tilburg, Etten en Nuenen, waar Vincent Van Gogh de helft van zijn korte leven woonde, werken samen met het Noord-Brabants museum aan een Van Gogh-route.

  Lees verder

 • Landkunst

  Euro Landart

  2018Brabant-partner Zomermanifestatie Landkunst 2010 presenteert van 11 juni tot 21 september 2010 een scala aan activiteiten rondom Landkunst in het Groene Woud. Het programma biedt tentoonstellingen, filmvertoningen, studiedagen en Multi-disciplinaire reizen die de verhouding tussen stad en land, cultuur en natuur vanuit diverse invalshoeken belichten.

  Lees verder

 • Circo Circolo

  Circo Circolo

  Tweejaarlijks internationaal circustheater festival dat eind oktober 2010 plaatsvindt in het Nationaal Landschap Het Groene Woud. Waar traditionele circusacts samenvallen met moderne dans, muziek, vormgeving en theater. Nu uitgebreid met een jaarprogramma voor talentontwikkeling met Europese ambitie.

  Lees verder

 • Incubate

  Incubate

  Eigenzinnig festival met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film. In 2009 werd het Social Festival Model geïntroduceerd.

  Lees verder

 • Jheronimus Bosch Parade:

  Jheronimus Bosch Parade

  Vanaf 2010 zal elke derde week van juni een hedendaagse stoet van kunstzinnige creaties een route over Bossche wateren afleggen.

  Lees verder

 • iamoneworld

  Iamoneworld

  In juli begint Ingrid van den Boogaard aan haar reis door de wereld in een zonnemobiel. Tijdens deze reis onderzoekt zij voor 2018Brabant de Kunst van het Samen Leven. Het project iamoneworld (I am one world) is ontstaan in een droom van Ingrid van den Boogaard en wordt nu werkelijkheid.

  Lees verder

 • Samen aan Tafel

  Samen aan Tafel

  Gedurende 2010 en daarna gaat 2018Brabant met Brabanders ‘Samen aan Tafel’.

  Lees verder

 • Kracht van Brabant

  Kracht van Brabant

  DE KRACHT VAN BRABANT – iedere dinsdagavond op Omroep Brabant

  Lees verder

 • Theaterfestival Boulevard

  Theaterfestival Boulevard

  Theaterfestival Boulevard serveert van 6 t/m 15 augustus 2010 opnieuw de uitdagende wereld van (heel) dichtbij en (veel) verderop tijdens tien dagen grensverleggende, kunstzinnige ontdekkingsreizen door de verbeelding.

  Lees verder

 • Flux-S

  Flux S

  Een in september 2009 voor het eerst gehouden kunstenfestival dat reageert en anticipeert op de toekomstige ontwikkelingen en veranderingen van Strijp-S. Werd gevolgd door een symposium in november waarin de rol van kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers bij stedelijke ontwikkeling werd belicht.

  Lees verder